Een paar dagen lekker schrijven

 

Een schrijfweekend is eigenlijk een mini-schrijfvakantie. Je bent even helemaal weg en je kunt je volledig wijden aan het schrijven.

 

Je krijgt inspirerende schrijfopdrachten die voor iedereen te doen zijn. Je hoeft zeker geen volleerd schrijver te zijn. Plezier in het schrijven is veel belangrijker. Door de individuele aandacht is het schrijfweekend geschikt voor beginners en gevorderden.

 

Je schrijft gedichten en korte verhalen. Natuurlijk mag je voorlezen wat je schrijft. Als je dat wil, krijg je van je collega-schrijvers en van ons feedback.

 

 

Begeleiding

 

Peter van der Graaf begeleidt het schrijfweekend. Peter is docent creatief schrijven. Hij volgde zijn opleiding bij VZW Creatief Schrijven in Antwerpen.

 

Samen met Anna Walschaert, Hanneke Stuart en Rianne Acda vormt hij het schrijfcollectief Schrijven & Schrappen. Samen verzorgen ze al jaren schrijfcursussen, workshops, schrijfvakanties, treinschrijfdagen, schrijfwandelingen en nog veel meer.

 

Daarnaast geeft Peter als schrijfdocent de cursus Basisjaar Literair Schrijven bij Creatief Schrijven in Antwerpen.

Bij Nieuwe Veste in Breda geeft hij de cursussen Creatief Schrijven, Proeven van Creatief Schrijven, Korte Verhalen en Dialogen Schrijven en Spelen.